Lækagesporing

Lækagesporing med termografisk teknologi og lyttesporing

Termografi med tagmontering på vores bil er en hurtig og effektiv måde at identificere lækager på fjernvarmenettet, da det giver os mulighed for at skanne store områder hurtigt og nøjagtigt. Vores dronetermografi er også en yderst effektiv teknik, da det gør det muligt for os at nå vanskeligt tilgængelige steder og få en fuld overblik over fjernvarme-systemet. 

I boligområder bruger vi håndholdt termisk kamera.
Vi bruger også formeirgas til at identificere lækager i fjernvarmerør/vandrør. Formeirgas er en sikker og præcis metode, der gør det muligt for os at lokalisere lækager hurtigt og effektivt.

Lækagesporing på vandledninger

Idéen bag lækagesporing er at spore lækager og fejl på rør, hvilket vi med termografisk udstyr gør fra vores bil og kan ligeledes udføres som håndholdt eks. mellem boligblokke m.m. Vi benytter et særdeles specialiseret og varmefølsomt kamera, der med infrarød varmestråling gør det muligt for os at lokalisere utætheder. Ved en utæthed på et rør eller en slange, vil der automatisk opstå en varmeforskel, hvilket vil være synligt på det professionelle udstyr, som vi benytter, og som vi har stor erfaring med.

Den termografiske teknologi bliver i allerhøjeste grad brugt til lækagesøgning på fjernvarmerør.

Ved varmeslanger i gulve bliver termografi i stor udstrækning brugt til at lokalisere varmeslangerne inden der f.eks. skal fastgøres lifte, møbler m.m. i gulvet.

Vi tilbyder ligeledes lækagesporing på jordlagte vandledninger med det sidste nye Digi Call korrelator samt gassporing.


    Vi hjælper på hele Sjælland

    Kombinationen af den erfaring, som vores personale besidder, og den konstante udvikling inden for vores branche giver os mulighederne for at tilbyde lækagesporingsløsninger, som altid er opdaterede og kompetente.

    Skal vi hjælpe dig med en professionel lækagesporing, kan du kontakte vores personale på telefon 40 44 73 04.

    Du kan også skrive til vores mail info@ka-thermografi.dk, hvis du har ydereligere spørgsmål. Vi hjælper gerne kunder i hele Danmark med at spore lækager på rør og slanger med vores højteknologiske udstyr.

    Indhent et tilbud