Drone termografi

Drone termografi

Bygningstermografi med drone er en hurtig og effektiv måde at undersøge svært fremkommelige steder på bygninger, såsom facader på højhuse og tage. Dette skyldes, at droner kan flyve til højder og steder, som traditionelle håndholdte metoder ikke kan nå. 

Vores team af erfarne og certificerede dronepiloter bruger den nyeste teknologi til at udføre termografiske inspektioner af bygninger. Vi anvender kun dronetermografi til områder, hvor det er nødvendigt, fordi det kan spare tid og omkostninger og give mere præcise resultater.

Vores mål er at levere pålidelige og præcise resultater for vores kunder, uanset om vi bruger dronetermografi eller traditionelle håndholdte metoder. Kontakt os i dag for at få mere information om vores bygningstermografi tjenester.

Om infarød stråling

Et termisk kamera er en type kamera, der er designet til at registrere infrarødt lys eller varmestråling, også kendt som termisk stråling, som udsendes af genstande og omgivelser. Termiske kameraer bruger en speciel sensor, der er i stand til at opfange denne termiske stråling og omdanne den til et billede, der viser temperaturfordelingen i det område, kameraet er rettet mod. Disse kameraer kan anvendes til en række forskellige formål, herunder at detektere varme lækager i bygninger, at overvåge udstyr og processer i industrien, at opdage brande og meget mere. Termiske kameraer er også almindeligt anvendt af redningsmandskab og brandmænd til at opdage overlevende i røgfyldte og mørke omgivelser, hvor almindelige kameraer ikke ville være i stand til at opfange noget synligt billede.

Kontakt os


    Indhent et tilbud