Drone thermografi

Drone thermografi

Udover thermografi af fjernvarmerør med monteret kamera på bil, udfører vi også Drone thermografi af fjernvarmenet, i hele Danmark. Endvidere bruger vi thermografikamera håndholdt til ex. fjernvarmerør mellem bygninger i fx boligområder.

Vores thermografikamera er alle af højeste kvalitet med den højeste opløsning på 640*512 og 640*480 pixel som giver det mest effektive billede

 

Drone thermografi

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Om infarød stråling

  Infrarød stråling kommer fra alle genstande

  Når man får lavet en thermografisk gennemgang af huset, kalder man det populært for et røntgenbillede.

  Selvom termografi ikke har noget med røntgen at gøre, kan teknikken påvise, hvor der mangler isolering, f.eks. inde i en hulmur, på loftet eller i etageadskillelsen.

  Med et avanceret fotoudstyr opfanges den infrarøde stråling som alle genstande udstråler. Den infrarøde stråling viser genstandens/områdets temperatur. Disse temperaturmålinger omsættes elektronisk i kameraet, så der fremkommer et fotografi (thermogram/thermografi).

  Undersøgelsen step-by-step

  Selve thermograferingen (den thermografiske undersøgelse) begynder fra husets indvendige side, og i samtlige rum.

  Der kan være behov for yderligere kontrol af en etageadskillelse – eller af en hulmursisolering (isoleringen kan være faldet sammen).
  Her kan det være en fordel at supplere undersøgelsen med en udvendig fotografering af gavl og/eller facade.

  Når undersøgelsen er færdig, bearbejdes de indsamlede data ved hjælp af computerteknologi. Resultatet er en rapport med thermografiske fotos, som viser dig præcis hvor isoleringen er dårlig eller mangelfuld.

  Hvornår er det muligt?

  Det udstyr man bruger til den thermografiske undersøgelse er meget fintfølende. For at lave en effektiv undersøgelse skal der være en forskel på inde- og udetemperaturen på mindst 12 grader.

  Vind over 6 m/s giver skæve måleresultater, så det kan ske, at man må udskyde en undersøgelse.

  Kurt Andersen Thermografi kan arbejde på alle tidspunkter i døgnet.

  Ved egentlige hasteopgaver, hvor vejrliget om dagen ikke har givet mulighed for at gennemføre undersøgelsen, kan vi arbejde om aftenen og om natten.

  Find os?

  Du er altid velkommen til at kontakte os via telefon eller mail. Du kan også udfylde kontaktformularen herunder og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

  Kontaktinfo

  Garanti