Thermografisk undersøgelse af eltavler

Thermografi er blevet meget populært i den seneste tid, hvor mange er optagede af miljøvenlige løsninger i både bolig og erhverv. En thermografisk undersøgelse af din eltavle kan eksempelvis afsløre overbelastede eller defekte elkomponenter, hvilket giver dig mulighed for at sætte ind i tide og mindske de samlede udgifter.

Thermografi eltavler

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Eltavler | Hvordan gør vi?

  Når vi kaldes ud for at lave en undersøgelse af en eltavle, uanset om det er i privat- eller industriregi, foregår det således, at thermograferingens infrarøde varmestråling omsættes til præcise temperaturer. Dette fortæller os, om der er overbelastede eller defekte elkomponenter, ligesom det også afdækker eventuelle fejl eller skader i procesinstallationerne. De forsvundne fejl klassificeres i en efterfølgende rapport, og herefter kan et eventuelt reparationsarbejde af eltavlen påbegyndes.

  Hvorfor er det en god idé?

  Regelmæssige eftersyn af eltavler med thermografering er en god idé af flere årsager. Først og fremmest anbefales metoden som en effektiv form for brandsikring, idet eventuelle risikopunkter opdages i tide. Derudover er thermograferingen også en god måde til at holde vedligeholdelsesudgifter nede, idet man ved regelmæssige eftersyn holder skaden på et minimum, og du får mulighed for at forholde dig til eventuelle problemer, før de vokser sig for store.

  Kontakt os for et eftersyn af dine eltavler

  Skal vi komme ud til dig og lave et grundigt eftersyn af dine eltavler? Tøv da ikke med at kontakte os – enten på telefon 40 44 73 04 eller over mail info@ka-thermografi.dk Vi har kunder i på hele Sjælland, Lolland Falster og Bornholm.

  Vi glæder os til at høre fra dig.

  Hvordan udføres opgaven?

  Termografi undersøgelsen foretages med belastning. Samtlige eltavler åbnes og dæk-skjold fjernes så komponenterne er fuldt synlige.

  Derefter thermograferes alle komponenterne og evt. fejl bliver fotograferet thermografisk og visuelt som afsluttes i en fotorapport.

  Et regelmæssigt eftersyn med thermografi giver dig overblik over de eventuelle fejl samt fejlens omfang.

  Thermografi anbefales som brandsikring, og undersøgelsen gennemføres uden at forstyrre den daglige drift.

  I rapporten klassificeres de fundne fejl. Herefter kan reparationsarbejdet nemt planlægges til at foregå på hensigtmæssige tidspunkter.

  Find os?

  Du er altid velkommen til at kontakte os via telefon eller mail. Du kan også udfylde kontaktformularen herunder og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

  Kontaktinfo

  Garanti