Eltavler

Thermografisk undersøgelse af eltavler

Thermografi er blevet meget populært i den seneste tid, hvor mange er optagede af miljøvenlige løsninger i både bolig og erhverv. En thermografisk undersøgelse af din eltavle kan eksempelvis afsløre overbelastede eller defekte elkomponenter, hvilket giver dig mulighed for at sætte ind i tide og mindske de samlede udgifter.

Vi vil gerne sikre os, at du får en meget grundig termografisk undersøgelse, for at kunne give dig den bedst mulige service og kvalitet. Derfor holder vi os naturligvis up-to-date med de nyeste regler og teknikker i branchen, og har derfor også de nyeste produkter på markedet, for at sikre dig den bedste service, heriblandt et termisk kamera som er enorm effektiv og meget præcis i målingen.
Vi tilbyder termografering til både private og til erhverv, og ingen opgaver er hverken for små eller for store. Vi har længe beskæftiget os med faget og i branchen, hvilket betyder, at vi derfor har den fornødne erfaring, til at give dig den allerbedste service du kan få. Som førnævnt holder vi os opdateret med de nyeste regler og teknikker, så vi kan tilbyde det absolut bedste for dig som kunde. Det gør vi selvfølgelig ved at sørge for udstyr, som lever op til alle krav af professionel brug.
Dette betyder, at vi udfører termografi af el-installationer, heriblandt eltavler, bygnings termografi både inde- og udefra. Vi tilbyder også lækagesporing af vand- og varmerør samt blower door test og trykprøvning i bygninger. Kontakt os gerne, hvis du vil vide mere om ovenstående. Vi sidder klar til at rådgive og vejlede dig på bedste vis.

Eltavler | Hvordan gør vi?

Når vi kaldes ud for at lave en undersøgelse af en eltavle, uanset om det er i privat- eller industriregi, foregår det således, at thermograferingens infrarøde varmestråling omsættes til præcise temperaturer. Dette fortæller os, om der er overbelastede eller defekte elkomponenter, ligesom det også afdækker eventuelle fejl eller skader i procesinstallationerne. De forsvundne fejl klassificeres i en efterfølgende rapport, og herefter kan et eventuelt reparationsarbejde af eltavlen påbegyndes.

Hvorfor er det en god idé?

Regelmæssige eftersyn af eltavler med thermografering er en god idé af flere årsager. Først og fremmest anbefales metoden som en effektiv form for brandsikring, idet eventuelle risikopunkter opdages i tide. Derudover er thermograferingen også en god måde til at holde vedligeholdelsesudgifter nede, idet man ved regelmæssige eftersyn holder skaden på et minimum, og du får mulighed for at forholde dig til eventuelle problemer, før de vokser sig for store.


  Kontakt os for et eftersyn af dine eltavler

  Skal vi komme ud til dig og lave et grundigt eftersyn af dine eltavler? Tøv da ikke med at kontakte os – enten på telefon 40 44 73 04 eller over mail info@ka-thermografi.dk Vi har kunder i på hele Sjælland, Lolland Falster og Bornholm.

  Vi glæder os til at høre fra dig.

  Hvordan udføres opgaven?

  Termografi undersøgelsen foretages med belastning. Samtlige eltavler åbnes og dæk-skjold fjernes så komponenterne er fuldt synlige.

  Derefter thermograferes alle komponenterne og evt. fejl bliver fotograferet thermografisk og visuelt som afsluttes i en fotorapport.

  Et regelmæssigt eftersyn med thermografi giver dig overblik over de eventuelle fejl samt fejlens omfang.

  Thermografi anbefales som brandsikring, og undersøgelsen gennemføres uden at forstyrre den daglige drift.

  I rapporten klassificeres de fundne fejl. Herefter kan reparationsarbejdet nemt planlægges til at foregå på hensigtmæssige tidspunkter.