Eltavler

 

Thermografisk undersøgelse af eltavler

Thermografi er blevet meget populært i den seneste tid, hvor mange er optagede af miljøvenlige løsninger i både bolig og erhverv. En thermografisk undersøgelse af din eltavle kan eksempelvis afsløre overbelastede eller defekte elkomponenter, hvilket giver dig mulighed for at sætte ind i tide og mindske de samlede udgifter.

Eltavler | Hvordan gør vi?

Når vi kaldes ud for at lave en undersøgelse af en eltavle, uanset om det er i privat- eller industriregi, foregår det således, at thermograferingens infrarøde varmestråling omsættes til præcise temperaturer. Dette fortæller os, om der er overbelastede eller defekte elkomponenter, ligesom det også afdækker eventuelle fejl eller skader i procesinstallationerne. De forsvundne fejl klassificeres i en efterfølgende rapport, og herefter kan et eventuelt reparationsarbejde af eltavlen påbegyndes.

Hvorfor er det en god idé?

Regelmæssige eftersyn af eltavler med thermografering er en god idé af flere årsager. Først og fremmest anbefales metoden som en effektiv form for brandsikring, idet eventuelle risikopunkter opdages i tide. Derudover er thermograferingen også en god måde til at holde vedligeholdelsesudgifter nede, idet man ved regelmæssige eftersyn holder skaden på et minimum, og du får mulighed for at forholde dig til eventuelle problemer, før de vokser sig for store.

Kontakt os for et eftersyn af dine eltavler

Skal vi komme ud til dig og lave et grundigt eftersyn af dine eltavler? Tøv da ikke med at kontakte os – enten på telefon 36 70 73 04 / 40 44 73 04 eller over mail info@ka-thermografi.dk Vi har kunder i på hele Sjælland, Lolland Falster og Bornholm.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hold musen over billedet for at se termografien

 

Se nedenunder hvad en termografi undersøgelse kan vise

 

eltavler i København, Rødovre, Gentoft og Sjælland

eltavler i København, Rødovre, Gentoft og Sjælland

Top